Basis van het recept is een fond van garnalen. De kroket zelf is gevuld met 35% noordzeegarnalen.
Voor de korst gebruiken we een mengeling van Japans broodkruim en extra krokant paneermeel. Dit vormt in de mond een crispy korst wat een mooi contrast geeft met de zachte textuur van de kroket.
Een kroket weegt gepaneerd 70-75 gr.
€2,35 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)
Basis van het recept is een fond van garnalen. De kroket zelf is gevuld met 35% noordzeegarnalen.
Voor de korst gebruiken we een mengeling van Japans broodkruim en extra krokant paneermeel. Dit vormt in de mond een crispy korst wat een mooi contrast geeft met de zachte textuur van de kroket.
Een kroket weegt gepaneerd 70-75 gr.
€2,35 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)
De basis is volle melk (veel kroketten zijn op basis van water) en wij werken met echte boter. In onze kaaskroket zitten 4 soorten kaas: gruyière, parmezaanse kaas, cheddar, emmentaler.
Ze worden gepaneerd met een mengeling van gewone chapelure en een chapelure met een kaastoets.
Gepaneerd weegt een kaaskroketje ongeveer 75 gr.
€1,80 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)
€1,80 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)r
Wij braden smaakvolle stukken vlees voor 8 uur lang. Dit is onze basis voor de kroket. We werken met getrokken rundsfond. Er zit 35% vlees in.
Ze wordt gepaneerd met een mengeling van een fijne chapelure en braadpaneer. Dit geeft nog extra smaak aan de kroket.
€1,80 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)
Basis van het recept is een fond van garnalen. De kroket zelf is gevuld met 35% noordzeegarnalen.
Voor de korst gebruiken we een mengeling van Japans broodkruim en extra krokant paneermeel. Dit vormt in de mond een crispy korst wat een mooi contrast geeft met de zachte textuur van de kroket.
Een kroket weegt gepaneerd 70-75 gr.
€2,35 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)
De basis is volle melk (veel kroketten zijn op basis van water) en wij werken met echte boter. In onze kaaskroket zitten 4 soorten kaas: gruyière, parmezaanse kaas, cheddar, emmentaler.
Ze worden gepaneerd met een mengeling van gewone chapelure en een chapelure met een kaastoets.
Een gepaneerde kaaskroketje weegt ongeveer 70-75 gr.
€1,80 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)
Wij braden smaakvolle stukken vlees voor 8 uur lang. Dit is onze basis voor de kroket. We werken met getrokken rundsfond. Er zit 35% vlees in.
Ze wordt gepaneerd met een mengeling van een fijne chapelure en braadpaneer. Dit geeft nog extra smaak aan de kroket.
€1,80 per stuk inclusief btw
(verkrijgbaar per 6, 12 of 20 stuks)
Vanaf een bepaald aantal stuks kunnen wij kroketten op maat maken (bijvoorbeeld ander formaat, andere smaak, et cetera).
Gelieve de mogelijkheden te bespreken via de onderstaande contactgegevens.